Låsesmed

Låsesmed – lokalt i Roskilde, Greve & Karlslunde

Dansk Låse & Alarm er din lokale låsesmed i Roskilde, Greve, Karlslunde og omegn. Vi har stor kendskab til låsebranchen ud fra mange års erfaring, og gør os i alt i både låse og låsesystemer. Vi kan rådgive om mulighederne, der er indenfor låsesystemer og tyverialarmer. Vi monterer selvfølgelig også gerne disse løsninger for dig. Vores låse er forsikringsgodkendte af mærket Ruko. Vi har stort fokus på, at vores låse er af høj kvalitet og giver en god følelse af sikkerhed.

Derudover er vi medlem af Danske Låsesmede Forening, DLF. Dette giver os mulighed for hele tiden at have den nyeste information inden for branchen. Den nyeste viden og vores mere end 16 års erfaring som låsesmed, kan vi sikre dig de bedst mulige låse, så du kan føle dig sikker i dit hjem og på din arbejdsplads.

Hvis du bor i omegnen af Greve, Roskilde og Karlslunde, vil vi gerne komme ud og hjælpe dig med at blive sikker i dit hjem.

Få et sikkerhedstjek af dit hjem i Roskilde, Greve og Karlslunde af en professionel låsesmed

Hvis du vil føle dig mere sikker i dit hjem, og bor du i Roskilde, Greve eller Karlslunde, så er vi en låsesmed for dig. Vi kommer gerne ud til dig i dit hjem eller ud til din virksomhed for at lave et gratis sikkerhedstjek. Det gør, at vi i fællesskab kan finde frem til, hvad dine behov er. På den måde sikrer vi at du kan føle dig bedst muligt sikker i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Når vi kommer ud, og laver et sikkerhedstjek, vil vi gerne give dig gode råd og vejledning. På den måde kan du få den bedste sikkerhedsløsning fra os i dit hjem. Vi kan også fortælle dig om tendenser for indbrud. Deriblandt hvad naboerne skal være opmærksomme på når I ikke er hjemme. Indbrudstyve finder nemlig hele tiden på nogle nye ting. Disse nye ting og tendenser sørger vi selvfølgelig for at være opdateret på, så vi kan tilpasse strategier og løsninger bedst muligt for vores kunder.

 

Kontakt din lokale låsesmed i Roskilde, Greve og Karlslunde

Ring på 70 22 53 33 og lad os aftale et tidspunkt det passer dig, at vi kommer forbi til et gratis sikkerhedstjek.

 

Læse også om: