Låsesmed Ishøj & Taastrup

Låsesmed Ishøj og Taastrup

Hos Dansk Låse & Alarm har vi styr på alt hvad der har med låse og alarmer at gøre. Vores låsesmede kan hjælpe dig i områder af Storkøbenhavn, såsom Ishøj og Taastrup. Vi monterer låsesystemer og alarmer, som vi ud fra dine ønsker har anbefalet. Til vores låseløsninger bruger vi kvalitets produkter fra mærket Ruko, som sikrer høj sikringsniveau. Derfor er du altid i trygge hænder hos os.
 
Vores store viden indenfor branchen gør, at vi kan rådgive om diverse muligheder for at sikre både privat- og erhvervsejendomme. De løsninger vi tilbyder kan tilpasses ud fra dine behov, især når det gælder vores videoovervågning og alarmsystemer.
 
Vi er medlem af Danske Låsesmede Forening, og holder os derved opdateret på nye teknikker, produkter og andet der rører sig indenfor branchen. Det er dermed også din garanti for at vi lever op til de gældende krav og regler. Grib telefonen og giv os et kald på 70 22 53 33, så kan vi snakke om dine behov indenfor låseservice og sikring.

 

Låsesmed når uheldet er ude

Vores låseservice består også i at komme ud, hvis du pludselig ikke kan komme ind i din bolig. Vi ved, at det hænder, at man kommer til at lukke sig selv ude eller har glemt nøglerne inde på køkkenbordet om morgenen i farten. Heldigvis kan Dansk Låse & Alarm sende en låsesmed ud og hjælpe med oplukning, når uheldet er ude.
 
Vi dækker et stort område, så hvis du står og mangler en låsesmed i Storkøbenhavn, så kører vi eksempelvis gerne til både Ishøj og Taastrup for at hjælpe dig med eventuelle problemer med dine låse. Så ring på 70 22 53 33, og vi kan sammen finde en dag, hvor vi kan komme ud forbi dit hjem eller virksomhed og tjekke op på låsesikkerheden.
 
Dansk Låse & Alarm – din låsesmed i Ishøj og Taastrup.