Låsesmed Køge & Solrød

Alsidig låsesmed i Køge og Solrød området

Dansk Låse & Alarm er en lokal og professionel låsesmed i Køge og Solrød området, hvor vi hjælper mange af vores kunder med sikring af deres hjem. Eller en oplukning af dør ved glemt eller mistet nøgle. En låsesmeds arbejde er mangfoldig og vi laver mange låseservice opgaver såsom opsætning af tyverialarmer og montering af låsesystemer, alt sammen for at højne låsesikkerheden af dit hjem eller virksomhed.
 
Derudover står vi klar med rådgivning om sikkerhedsløsninger og yder service på produkter som tyverialarmer og låsesystemer. En af de sikkerhedsløsninger som særligt henvender sig til virksomheder eller lejlighedskomplekser er et adgangskontrolsystem, Salto, hvor man blandt andet kan begrænse adgang til bygninger i specielle tidsintervaller. Systemet er nemt at administrere, samt man kan føre log over adgang til bygningen.
 
Læs mere om Salto adgangskontrolsystemet her.
 

Din lokale låsesmed

Hos Dansk Låse & Alarm er der ingen dumme spørgsmål, når det gælder sikring af hjem og virksomhed. Vi besvarer gerne de spørgsmål du måtte have, og kommer også ud og laver et sikkerhedstjek af din bolig eller ude på din virksomhed. Vi kommer med anbefalinger og forslag til produkter, som vi kan hjælpe med at montere.
 
Løsningerne er individuelle ud fra jeres behov, og mange af vores produkter er fleksible i forhold til om alarmerne skal være opkoblet til politigodkendt kontrolcentral eller ej. Og med et effektivt videoovervågningssystem kan du selv holde øje med boligen via computer eller en app på din mobil /tablet, selv når du er hjemme. Mulighederne er mange, og vi gør vores til at du føler dig sikker i dit hjem.
 
Dansk Låse & Alarm’s låsesmede dækker områder syd for København, så du kan uden problemer kontakte os hvis du har brug for en låsesmed i Køge eller Solrød. Ring i dag på 70 22 53 33 og lad os få en uforpligtende samtale om dine behov.