Låseservice Køge & Roskilde

Låseservice i Roskilde, Køge og nærliggende byer

Hos Dansk Låse & Alarm udfører vi låseservice i de fleste byer vest og syd for København, det vil blandt andet sige Roskilde, Greve, Solrød og Køge området. Vi har masser af erfaring inden for låseservicefaget, og kan dermed hjælpe dig med enhver opgave til at sikre dit hjem eller virksomhed.

Et område vi tager meget alvorligt er låsesikkerhed. Når vi tager ud og laver et sikkerhedstjek på din bolig eller virksomhed, ser vi på om din låsesikkerhed er god nok. Især om de nuværende låse kan brydes op af mulige indbrudstyve. Vi rådgiver dig om dine muligheder for at vanskeliggøre uvedkommendes adgang til dit hjem eller erhvervsbygning/lokale, og tilbyder låsesystemer af høj kvalitet.

 

Låseservice indebærer også de rigtige nøgler

For at øge din låsesikkerhed, så er det selvfølgelig også vigtigt at have nogle nøgler med høj sikringsniveau. Med vores kernekompetencer indenfor låseservice, så står vi også klar til at sørge for kvalitets låsesystemer og nøgler, så du er sikret på bedste vis mod indbrudstyvene.

Dansk Låse & Alarm samarbejder med Ruko, en nøgleproducent som er velanset for sine kvalitetsprodukter, der yder et højt niveau af sikring til dit hjem og virksomhed. Alt efter hvor låsesystemerne skal placeres, så er der nogle forskellige produkter som vi anbefaler bliver anvendt. Læs mere om nøglesikring og vores anbefaling af forskellige Ruko produkter her.

 

Lokal låseservice i Roskile og Køge

Kontakt os på telefon 70 22 53 33 for professionel låseservice i Roskilde og Køge. Vi kan hjælpe med kvalitets låsesystemer og nøgler, der holder selv de snedigste tyve ude.

 

Læse også om: