Tænk som en tyv

Tænk som en tyv og få en bedre indbrudssikring

En tyv tænker i tid, støj og flugtveje. Så det er derfor også her, du som boligejer skal lægge ressourcer og tid i, for at sikre din bolig. Set med tyvens øjne, er en bolig er ikke længere attraktiv, når boligen er udstyret med gode, synlige låse på alle yderdøre, vinduerne er forsvarligt lukket og låst, værktøj og andre værdifulde genstande er låst tilstrækkeligt inde.

 

Det gode råd til dig

Vores råd er derfor, at det første sted du skal kigge på din boligsikring, er at:

 

  • de nøgler og låse du anvender til sikring af din bolig har stor betydning,
  • at tyvens flugtvej skal vanskeliggøres og
  • et alarmsystem kan medvirke til at tyven går udenom din bolig

Dansk Låse & Alarm anbefaler at du gennemgår alle dine låse.

 

Dansk Låse & Alarm anbefaler at du overvejer tyvens flugtvej, da den har en stor betydning for om tyven vælger din bolig eller ej. Faktisk sker halvdelen af alle indbrud i de danske hjem gennem et vindue, hvor tyvens så let som ingenting herefter roligt forlader boligen igen, gennem hoveddøren. Greve Låse & Alarm anbefaler derfor to låse, hvoraf mindst en af disse er aflåst indefra. En dør der aflåses fra begge sider, vanskeliggør altså tyvens flugtvej, og chancen for at dit hjem bliver fravalgt øges!

 

Dansk Låse & Alarm anbefaler også en øget sikring gennem opsætningen af et alarmsystem, der gør din bolig mindre attraktiv for indbrudstyven!