Videoovervågning

Har du brug for videoovervågning? Så er Dansk Låse & Alarm din mulige sikkerhedspartner. Videoovervågning er en effektiv metode, som giver dig mulighed for at øge sikkerheden af din bolig, din butik eller din virksomhed. Når du køber videoovervågning, indeholder det blandt andet et udvalgt antal kameraer, DVR optager med plads til mindst 1 måneds optagelser, fjernbetjening, mus, kamerakabel og komplet installation og software.

 

Der kommer hele tiden nye muligheder med videoovervågning, og vi holder os hele tiden opdateret, så vi kan være sikre på, at vores kunder får den løsning, de har brug for. Det gør, at de kan komme indbrudstyven i forkøbet og dit hjem er sikret på bedst mulige måde.

 

Hold øje med din videoovervågning

Dansk Låse & Alarm kommer gerne, og giver et sikkerhedstjek af din bolig eller virksomhed, så vi kan finde den optimale videoovervågning til dig. Der er mange muligheder, når du benytter videoovervågning til at øge sikkerheden af din bolig. Du kan holde øje med din videoovervågning på din computer, men også når du er på farten. Du kan nemlig downloade en app til din telefon eller tablet, så du hele tiden kan se, hvad der sker i dit hjem eller virksomhed. Det giver dig mulighed for både at holde øje med din videoovervågning, når du er i hjemmet, men også når du ikke er.

 

Hvis du  gerne vil høre mere om dine muligheder for videoovervågning i dit hjem eller din virksomhed, er du velkommen til at give os et kald på telefon 70 22 53 33. Så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvilken løsning der vil være bedst for dig.

Videoovervågning inkluderer

Overvågning er en effektiv metode til at øge din sikkerhed af din bolig eller virksomhed på. Dansk Låse & Alarm tilbyder professionel videoovervågning af din bolig eller virksomhed.

 

Videoovervågning fra Dansk Låse & Alarm indeholder:

 

  • udvalgt antal kamera
  • DVR optager med plads til mindst 1 måneds optagelser
  • komplet installation og software

Kontakt Dansk Låse & Alarm og få et uforpligtende tilbud på videoovervågning af din bolig eller din virksomhed, så du får den bedste sikring.

 

GPS overvågning

Dansk Låse & Alarm tilbyder GPS overvågning gennem sporingsenheden Lommy, der bygger på den nyeste højteknologi indenfor GPS overvågning.

Denne enhed kan blive sporet effektivt og præcist via vores GPS sporings- og kontrolsystem, der vises direkte på et kort. Det betyder at du blandt andet kan overvåge din bil, båd eller motorcykel. Lommy enheden:

  • den har indbygget hukommelse og fungerer som alarm
  • fungerer som alarm gennem enkelt SMS system
  • den har tredimensionelt G-sensor, temperatursensor og RFDI modtager
  • dens lille anvendelige størrelse, gør at den kan monteres næsten hvor som helst

Kontakt Dansk Låse & Alarm og få mere information og et uforpligtende tilbud på GPS overvågning af dine ejendele.

 

Forhold dig til GDPR i dine videoinstallationer

 

 

 

   & VIDEO

Det nye persondataforordning banker på døren for os alle og det vil uden tvivl give udfordringer i sikringsverdenen.
Dansk Låse & Alarm vil gerne være med til at begrænse adgangen til personfølsomme data som en videoinstallation medfører og i den sammenhæng introducerer vi to nye videoskabe til installation af optager og evt. skærm.

Skabene er af metal og udstyret med to nøgler som kan sikre at installationen altid tilgås af to personer samtidigt og har indbygget sabotagekontakt mod opbrydning og nedtagning.

 
CCTV sikringsskab PRO, LILLE CCTV sikringsskab PRO
55481 55480
Listepris: 2.495,-

Excl. moms

Listepris: 2.995,-

Excl. moms