Alarm

Få en alarm sat op i Greve, Roskilde og omegn

Ved at få sat en alarm op i dit hjem eller din virksomhed, vil du kunne holde indbrudstyvene ude. Vi leverer både alarmer med og uden opkobling. Hos Dansk Låse & Alarm leverer og monterer vi alarmer fra TrueGuard. Hvor der er 2 typer af alarmer: SmartGMS og Pro Plus. Det er almindelige former for alarmer til dit hjem eller til din virksomhed.
 
Med Pro Plus har du dog, samtidig med alarmen, mulighed for at koble en fotoalarm til, som både kan tage billeder og video. Det gør, at du hele døgnet kan holde styr på, hvad der præcis sker i og udenfor dit hjem eller arbejdsplads.
 
Vi vil gerne komme ud og lave et gratis sikkerhedstjek der hvor du bor eller arbejder. Det gør, at vi sammen kan finde den bedste løsning til dig. Så mangler du sikring af dit hjem eller virksomhed ved Greve eller Roskilde, så er alarm fra Dansk Låse & Alarm det rigtige valg. Ring til os i dag på 70 22 53 33, og lad os få en uforpligtende samtale om dine behov.

 

Fleksibilitet med alarm

Der er mange muligheder, når du har fået opsat en alarm. Du kan downloade en app til din telefon eller tablet, så du kan koble din alarm til eller fra, som det passer dig. Hvis du for eksempel har glemt at koble alarmen til, og husker det, når du kører på arbejde, kan du hurtigt og nemt sætte den til, når du er på farten. Eller er du på ferie, og der er en håndværker, der skal lave noget på din bolig eller din butik, så kan du koble alarmen fra, når de kommer, og sætte den til igen, når de kører.
 
Med et alarmsystem fra os har du mulighed for at være fleksibel med at koble din alarm fra og til, som det passer dig bedst. Hør mere om dine muligheder ved at kontakte os på 70 22 53 33.

 

Basis alarmsystem

De fleste indbrud sker om formiddagen, hvor der ikke er nogle hjemme. Tænk hvis dine børn kommer hjem fra skole, og der har været – eller er et indbrud i gang! Med et alarmsystem kan du afskrække langt de fleste tyve. Derudover kan du få øjeblikkelig besked, hvis nogle, trods skiltning, alligevel skulle vælge at trænge ind i dit hjem.
 
Dansk Låse & Alarm tilbyder vores kunder effektive alarmsystemer til private såvel som erhverv. Vi fører alarmer fra TrueGuard – med eller uden opkobling til politigodkendt kontrolcentral.
 
En alarmpakke fra Dansk Låse & Alarm indeholder:

  • Central med GSM modul
  • 1 stk. rumfølere
  • 1 stk. magnetkontakt
  • 1 stk. fjernbetjening
  • 6 stk. alarmmærker

 
Fra 150 kr./md. kan du tilmed få din alarm opkoblet til politigodkendt og døgnbemandet kontrolcentral, der iværksætter en reaktion efter aftale med dig.

 
En vagtordning er en valgmulighed og ikke obligatorisk.
 
Vi sørger for gode og effektive løsninger, der er tilpasset til dine behov, når du skal have sat alarm op i Greve, Roskilde og Solrød området. Kontakt Dansk Låse & Alarm på 70 22 53 33 og hør mere, og spørg os gerne om de mange tilvalgsmuligheder der er til et Basis alarmsystem.