Alarm

Ved at få sat en alarm op i dit hjem eller din virksomhed, vil du kunne holde indbrudstyvene ude. Vi leverer både alarmer med og uden opkobling. Hos Dansk Låse & Alarmer, leverer og monterer vi alarmer fra TrueGuard. Hvor der er 2 typer af alarmer: SmartGMS og Pro Plus. Det er almindelige former for alarmer til dit hjem eller til din virksomhed.

 

Med Pro Plus har du dog samtidig med alarmen mulighed for at koble en fotoalarm til, som både kan tage billeder og video. Det gør, at du hele døgnet kan holde styr på, hvad der præcis sker i og udenfor dit hjem eller arbejdsplads. Vi vil gerne komme ud og lave et gratis sikkerhedstjek hvor du bor. Det gør, at vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Få en alarm sat op

Du har mange muligheder for at få det intelligente hjem ved at få opsat en alarm. Du kan downloade en app til din telefon eller tablet, så du kan koble din alarm til eller fra, som det passer dig. Så har du glemt at koble alarmen til, og husker det, når du kører på arbejde, kan du hurtigt og nemt sætte den til, når du er på farten. Eller er du på ferie, og der er en håndværker, der skal lave noget på dit hjem eller din butik, så kan du koble alarmen fra, når de kommer, og sætte den til igen, når de kører. Så ved en alarm fra os har du mulighed for at være fleksibel med at koble din alarm fra og til, som det passer dig bedst.

Basis alarmsystem

De fleste indbrud sker om formiddagen, hvor der ikke er nogle hjemme. Tænk hvis dine børn kommer hjem fra skole, og der har været – eller er et indbrud igang!

Dansk Låse & Alarm tilbyder vores kunder effektive alarmsystemer til såvel private som erhverv.

En alarmpakke fra Dansk Låse & Alarm indeholder:

  • Central med GSM modul
  • 1 stk. rumfølere
  • 1 stk. magnetkontakt
  • 1 stk. fjernbetjening
  • 6 stk. alarmmærker

Fra 150 kr./md. kan du tilmed få din alarm opkoblet til politigodkendt og døgnbemandet kontrolcentral, der iværksætter en reaktion efter aftale med dig.

En vagtordning er en valgmulighed og ikke obligatorisk.

Kontakt Dansk Låse & Alarm og hør mere om de mange tilvalgsmuligheder et Basis alarmsystem.